#sidet – Historie 17

Vi kommer aldri med barnet vårt før 9 og henter aldri senere enn 15. Til det er bemanningen alt for skjør. Vi aner ikke om det er noen barnet kjenner der tidlig på morgenen og sent på ettermiddagen. Det sjongleres med de faste rundt på huset, og når sykefraværet er høyt, er det umulig å vite hvem som møter barnet vårt. De fleste små barn er avhengig av å bli møtt av en de kjenner og er trygg på på morgenen når de kommer, men det er altså ingen selvfølge at det skjer. Det har vi derfor tatt konsekvensene av.

Det plager oss også veldig at det er innført matservering uten at det er tilført ekstra ansattressurser. Matserveringen og alt som hører med fjerner jo ansatte bort fra barna i stor grad. I vår kommune har både foreldre og ansstte påpekt dette overfor kommunen/barnehageeier, likevel ble matservering innført i fjor (!)

Vi er veldig glad i barnehagen, og det er barnet også, men bemanningen er det punktet som bekymrer. Det er helt umulig for så få ansatte som i dag å følge opp alle barnas behov på en så god måte som rammeplan og lovverk krever. Helt umulig å se hvert enkelt barn i tilstrekkelig grad med så presset grunnbemanning. Vikarer kan ikke erstatte de faste – det er dermed grunnbemanningen som er for svak. Brenna? Er du her?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s